За нас

Кои сме ние

Екипът на Мебели Нет има 20-годишен опит в кухненското и цялостното обзавеждане.
logo
С марката KORYNA (Чехия) вече 20 години сме синоним на качествена и красива кухня на оптимална цена. С кухните на NOLTE (Германия), HANAK (Чехия) и ASTRA (Италия) задоволяваме и най-високите изисквания на клиентите. Предлаганото от нас цялостно обзавеждане има за цел да постигне единен стил в жилището.
 Вносители сме на мека мебел от HIMOLLA (Германия), ADA (Австрия), MAXDIVANI (Италия), DEAS (Италия). Холното обзавеждане е представено от TOMASELLA (Италия), PRESOTTO (Италия), PIOMBINI (Италия) и HANAK (Чехия).
Мебелите от нашата продуктова гама са подбрани с мисъл за клиента – да получи най-доброто.
За спалното помещение разполагаме с широк избор на дървени и тапицирани легла от водещи европейски производители – PIOMBINI (Италия), PRESOTTO (Италия), MAXDIVANI (Италия), ADA (Австрия), HANAK (Чехия), ITALIAN DREAM (Италия), и TOMASELLA (Италия).
Гардеробите и гардеробните системи на фирмите TOMASELLA (Италия), PRESOTTO (Италия), PIOMBINI(Италия), NOLTE (Германия) и HANAK (Чехия) се отличават с дизайн, фунционалност и възможност за индивидуални размери.
за нас

Повече качество. Повече ефективност. Повече стойност.

Производителите са водещи в Европа, те налагат тенденциите в дизайна, качеството и функционалността на кухните, меката мебел, спалните и гардеробите.

Доказали сме се като опитен и професионален партньор на нашите хиляди клиенти – чудесни семейства както и многобройни известни личности. Ние създаваме с тях индивидуални проекти, доставяме им стоки с безкомпромисно качество и предлагаме отличен монтаж, включен в цената на мебелите.

Добрите домакински уреди правят ежедневния живот и домакинската работа по-проста и по-лесна. Ние ще Ви представим широка гама уреди за вграждане и най-напредналите технологии.
Ако искате да вложите успешно парите си за години напред, ние ще Ви предложим това, което търсите.
envelopephone-handsetmap-markercross