Блог

Himolla – символ на качество и комфорт в меката мебел

Още в древни времена хората са мислисли върху различни начини как да направят дървените пейки и столове по-удобни за сядане. В древен Египет те са били превилегия само за фараоните. В Германия за тапицерията са използвани старинни техники с влагане на конски косми. В Англия пък са слагали изсушен мъх върху дървените пейки.

На нас от Мебели Нет не се налага да събираме мъх или конски косми, защото има фирма, на която спокойно можем да се доверим. Himolla е един от най-напредналите съвременни производители на мека мебел в Европа.

Името "Himolla" е комбинация от немските думи:

Himmlisch  (небесен)
      MOLLig  (уютен)         
           Angenehm  (приятен)

обозначаващ качествата на чувството за комфорт, лукс и благоденствие. Именно в търсенето на нашия комфорт,  лукс и благоденствие те са разработили буквално стотици варианти на модули, цветове, текстури и покрития за холно обзавеждане.  

И не са спрели до тук! Водейки се от думите на лекари и физиотерапевти, че почти всеки човек страда от болки в гърба, те са продължили своето търсене за да създадат серията “Здрав гръб за по-добър живот“, която през 2011-та година печели призванието „Синият ангел“ – сертификат за постижения в опазването на здравето.

Himolla е фирма позната, както като символ на традицията в холното обзавеждане, така и като новатор в търсенето на модерни и функционални мебели. С тях вие можете да избирате между три степени на твърдост при седалките.

Гаранцията, която получавате е пет години върху три от най-важните технически характеристики: пълнеж, конструкция и устойчивост на платове и кожи.

По отношение на функционалността, възможностите са съобразени с вашите ергономични нужди и индивидуални желания: луксозни седалки, дистанционно задвижване на отделни елементи, режими за масаж, релакс, функции легло и много други.

Обърнете внимание на характеристиките на платове и кожите:

- Голяма колекция от модерни цветове и десени
- Меко и приятно усещане
- Висока издръжливост при експлоатация
- Дишащи материи
- Лесни за поддръжка и почистване

Откривайки най-новите технологии, вие можете да се насладите на функционалните и естетически характеристики, както и да изберете от обширен спектър с варианти и модели за вашата дневна. 

Поръчайте сега с 15% отстъпка до 30.09.2020 г. 

envelopephone-handsetmap-markercross